Tidsresande, terrordåd och lite sjukhusdrama...

Det är det ni kommer få i detta inlägget! Jag tycker att det är så härligt med lite mer serier på mitt veckoschema och just nu vill jag ha mer!!! Får passa på att tycka så när jag har tid för att se ALLT som kommer ut!

Outlander 3x4. Of lost Things

I Jamies liv hände det mycket i detta avsnittet, han fick jobba för en engelsk adelsfamilj, blev en fri man och fick också en son. Det gjorde det också så tragiskt att se när han faktiskt var tvungen att lämna honom. Men det var också fint att se vilken vänskap han och den engleska fängelse chefen faktiskt byggt upp under åren.

Clarie har återvänt till Scottland med sin vuxna dotter och tillsammans forskar dom och försöker hitta Jamie. Hon insåg att han överlevde fighten och hamnade i fängelse, dock blev jag så irriterad när jag insåg att hon gav upp och åkte hem igen. Man ville ju bara skrika HALLÅ HAN LEVER FAKTISKT FORTFARANDE!!!!

Grey’s Anatomy 14x1. Break down the House

Det är faktiskt helt sjukt att Grey’s Anaomy nu är inne på sin 14:e säsong 14 år det är helt galet. Som vanligt levererar serien och håller fortfarande otroligt bra nivå. Owens syster kom hem och mådde psykiskt bra men var i akut behov av vård. Vilket jag faktiskt gillade som twist, det hade känts mer självklart om hon faktiskt inte hade kommit ihåg vilka dom var eller var helt hjärntvättad. Jag tycker också att Meredith hanterade det riktigt bra och proffsigt. Den stora grejen var nog ändå att Owens syster vill återvända till Irak vad händer med henne och Nate då?

Sen har vi Avery och Maggie jag gillar inte tanken på dom två ihop, eller Jo som låg med en av Webbers studenter bara för att hon insåg att hon fortfarande älskar Alex…

Grey’s Anatomy 14x2. Get of the Pain

Meredith är grym det har jag alltid tycker och det hon gjorde med Owens syster var fantastiskt. Det var också lite intressant det som hände på slutet efter att Nate hade friat, och han sitter på utsidan efter att hon har berättat för honom att han fortfarande är kär i Meredith. Dock älskar jag hennes reaktion på det hela. Det kan inte vara lätt att vara dom två just nu.

De Lucas syster är också intressant men vilken tur att Amelia ville vara med i testet, annars hade dom inte hittat hennes tumör och det kan ju också vara en stor anledning till varför hon har agerat som hon gjort!

Jo och Alex verkar ha rett ut sina problem och det var inte en dag för tidigt!

Chicago PD 5x2. The Thing About Heroes

Jag gillade verkligen detta avsnittet, tycker att det var spännande och man visste aldrig vad som skulle hända. Att Kim stod upp för sin vän och var bestämd på att visa att han var oskyldig gillar jag verkligen, samtidigt som det var tragiskt att han valde att ta livet av sig. Han hade ju faktiskt inte gjort något.

Att Antony är tillbaka är helt fantastisk, han passar in så bra i detta teamet och Hailey gillar jag också, hon är tuff och hennes förhör var jag verkligen imponerad av!

#chicagopd #onechicago #outlander #greysanatomy #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 280 visningar

Gillar