The Vampire Diaries 8x15. We're planning a June Wedding

Eftersom jag hamnade så långt efter med alla serier förra veckan så kände jag att det var lika bra att vänta in det sista avsnitten av the vampire diaries och se dem på rad. De kommer dock att få egna inlägg då jag tycker att det ändå hände så pass mycket i detta avsnittet och jag förväntar mig ett händelserikt sist avsnitt. Dessutom känner jag att jag har några teorier att dela med mig av som kanske försvinner om jag inte skriver detta inlägget innan jag ser nästa avsnitt!

I detta avsnittet så fick våra kära vänner i Mystic Falls hantera det faktum att det verkar som att Katherine är tillbaka. Så var även Matts mamma och syster, även om de var tillbaka från helvetet och uppenbarligen inte helt okej.

Stefan och Caroline gifte sig, inte en jätte chock direkt, men Katherines plan med att få Vicky att ringa i klockan hade jag inte räknat ut. Jag har ju funderat över hur de ska få tillbaka Elena och det verkar ju som att Bonnie dog, egentligen föll hon ihop, men eftersom det är ett avsnitt kvar så känns det ganska troligt att hon faktiskt dog.

Det kan också bero på att Carolines tvillingar drog för mycket energi ur henne och att hon är utmattad från det. Jag hoppas faktiskt på det, så jag har hört att en person dör och jag har en annan teori om vem det är för Bonnie är nästan för uppenbart, men det gör kanske att det blir två personer som där istället.

Min teori är nämligen att Stefan dör, eller det är inte en teori utan kanske önsketänkande jag vet inte. Hata mig inte för detta! Men ni som följt mig vet att att Stefan är min favorit av bröderna, men att jag absolut inte ser honom i ett romantiskt förhållande med Caroline utan jag ser dem som bästa vänner. Jag vill ha henne med Klaus. Så hur löser man det utan att förstöra ett förhållande som serien har försökt bygga upp under flera år och också avsluta serier på ett lyckligt sätt. Jo Stefan måste dö, vilket så smidigt löstes i och med att han blev mänsklig och Caroline är en vampyr. De kommer inte ens behöva göra en snyft historia ut av det. Han kan åldras och leva lyckliga i alla sina dagar och så slutar serien med att han dör med hela sin familj runt sig och kanske få träffa Elena igen på det sättet… Det hade för mig varit ett lyckligt slut, men de har bra ett litet problem kvar att lösa….

Nämligen denna fantastiska klocka som sprider hellfire…Det som jag tänker på angående klockan, så känns det ju ändå lite otippat att hon ska hinna med alla slag eftersom det kommer att döda massa folk inkluderat alla i serien? Eller gäller det bara folk som har någon typ av connection med helvetet kanske? Eller så har jag bara missat något denna serien är ju bra på att hitta lösningar.

Ja jag behöver inte vänta så länge på svaren eftersom jag sätter på avsnitten nu 😃

#thevampirediaries #tvd #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 308 visningar

Gillar