The Vampire Diares 6x15. Let her go

Varning för Spoilers!

Det största problemet med att pausa The Vampire Diares är att man blir spolad hela tiden. Fine att Nina Doberv ska sluta var en mega grej och det gick ju inte att missa. Men att Caroline skulle stänga av sin mänsklighet väntade jag på hela avsnittet.

Det som jag gillade var att Bonnie är tillbaka! Jag har ju blivit ett stort fan av Bonnie och Damon, har till och med ett litet ship där som börjar växa fram.

Dock håller jag med Stefan, om han inte är jätte kär i Caroline så ska han låta bli. Seriöst Caroline har redan en person som skulle göra allt för henne. (JA JAG PRATAR OM KLAUS) Det känns som om Klaus har kommit tillbaka i mångas tankar i och med Staroline och att karaktärerna har bra kemi, men det är inte mer än så. Tror att många insett det och vill ha tillbaka Klaroline helt enkelt. Min dröm story är att Caroline söker upp Klaus nu när hon flipped the switch och han får henne att bli sig själv igen. Men hade det varit så hade jag säkert redan blivit spoilad! Fan jag borde skriva serien istället!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 292 visningar

Gillar