The Vampire Diares 5x22. Home

                         

Haha vad var det jag sa, Stefan skulle komma tillbaka men istället dog Damon. Tror jag att han kommer komma tillbaka? Svar ja, dom är för fega för att göra sig av med honom, jag kan inte direkt säga att jag bryr mig mer här än med Stefan snarare tvärt om då Stefan är min favorit. 

Jag har klagat mycket på denna och förra säsongen, men den förra var ju världsbäst i jämförelse och det är tragiskt Men det känns som att dom har insett att det inte finns så många mer storys att pu


mpa ur dessa karaktärerna och har därför tagit in och tillbaka populära karaktärer. Både Enzo och Alaric kommer vara reguals nästa år! åhh vad glad jag blir! Det känns som att det kan bil en riktig comeback, för det enda som intresserat mig denna säsongen var Katherine jag hade faktiskt hoppas på att hon också skulle komma tillbaka, men det kan ju bli lite mycket för Nina att spela båda två hela tiden.

Det jag blev riktigt glad över var Lexi!! Kan dom inte ta tillbaka henne! Jag älskar henne och Stefan tillsammans. Egentligen är jag ett Stelena fan men som slutat bry mig och det känns som att Delena är end game. Eftersom Stefan har en ny bästis i Caroline (som jag verkligen inte vill så något romantiskt) så kan ju han och Lexi bli mer. Caroline SKA vara med Klaus även om dom är i olika serier, jag bryr mig inte! Men om hon ska vara med någon i TVD så får det vara med den "nya Klaus". Då menar jag inte att dom är superlika som personer, men han är min nya favorit och det har känts tomt sen Klaus och orginalerna lämnade serien. Dock klagar jag inte på det för The Originals råkar ju vara en av mina favorit serier under året!

Man kan säga som så här jag är glad att Marco och alla travelers verkar vara borta. Jag är också glad att säsongen är slut, men den har varit under all kritik så hoppas jag att dom sätter sig ner och brainstormar och kommer på massa bra saker till nästa säsong jag är optimistisk!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 460 visningar

Gillar