The Vampire Diares 5x14. No Exit

Helt ärligt så tycker jag att detta avsnittet var extremt tråkigt. Jag bryr mig inte om Tyler och hur sårad han är över det dom Caroline gjorde mot honom. Tönt skaffa ett liv! Jag har under några avsnitt kunnat leva på hur bra Klaroline scenen var, men det kan jag inte längre helt enkelt. 

Damon som vampyr kanibal är inte heller särskilt intressant, Enzo är snygg men inte jätte intressant så han kan inte rädda den storyn heller.

Att alla skulle komma på att det var Katherine och inte elna har hängt över serien som jobbigt regnmoln, men jag har försökt att njuta av Katherine så mycket som jag bara kan hon är underbar och självlklart kommer Elena komma tillbaka snart och vem vet vad som händer med Katherine då!

Najda och Matt har jag faktiskt gillat lite men nu kom ju ekeltyler och bet henne. Det enda som kan vara bra med den storyn är om de skulle vilja ha lite hjälp av orginalerna så kanske Matt, Caroline och Nadja får för sig att besöka Klaus. Dock inte jätte troligt med tanke på att Caroline inte gillar Najda och Klaus inte gillar Katherine... Men drömma går ju!!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Jag gillar Katherine, men är när hon är sig själv och inte spelar Elena. Jag har tyckt att det varit riktigt irriterande - speciellt eftersom ingen utan Matt fattade något! så jag är glad att den storyn verkar avslutas iallafall. Och så gillade jag att Tyler äntligen lyckades göra något vettigt, Klaus hybrids ska väl ändå vara bad ass och han lever inte upp till det direkt :-P Nadia tycker jag inte om så speciellt mycket så för mig gjorde det inte så mycket..