The Vampire Diares 5x11. 500 Years of Solitude

Nu har jag samlat mig lite efter avsnittet! Jag hade råkat spoila mig innan, men det var inte någon farlig spoiler. Det var en bild på när Klaus och Caroline stod väldigt nära varandra. och det gjorde mig lycklig. 

Jag vet helt ärligt inte vad jag ska  börja men om jag börjar med Klaroline så kommer det inte komma med något mer. Plec som man inte kan lita på (tack och lov) hade sagt en en väldigt omtyckt karaktär skulle då i detta avsnittet. Katherine dog ju inte eftersom hon tog över Elenas kropp och jag är ganska övertygad om att Elena är kvar där inne någon stans. Jag kom precis på detta och jag älskar att man inte kan lite på Plec. 

Det var massa kära återsenden i avsnittet Rebeckah och Elijah ❤ även underbara Alaric och Jenna, Vicki och John fick också några sekunder i rutan.

Men kärast av dom alla var nog Klaus, när han dör upp i skogen (även om jag visste det) så blev jag överlycklig. Deras scener var så mycket mer än vad jag någonsin hade kunnat hoppas och önska dom var så vackra att jag önskar att jag var poet! För jag kan inte hitta ord som förklarar min lycka just nu. Jag vet att det är löjligt, det är bara en tvserie och det handlar inte om riktiga personer. Men det skiter jag i för INGET ska få förstöra detta för mig och ingen kan göra det så Plec gå och sy ihop läpparna nu. Klaroline är so meant to be som något par kan vara! Och om detta var the end for now så kan jag leva med det, jag kan leva med länge. Dom är i olika serier och jag förstår problematiken. Men finns det någon som kan förneka kemin efter detta avsnittet? Helt ärligt gnistorna tog typ eld på min lägenhet!

Efter detta avsnittet är jag mer säker än någonsin att Klaroline är end game. Jag hoppas att Caroline flyttar över till TO redan nästa säsong, men jag skulle inte räkna med det. Det kommer nog att dröja ännu längre och det är fine. Självklart finns det en sida av mig som inte nöjer mig med end  game. En sida som vill se dom tillsammans i flera säsonger framöver, se dom bygga ett liv som kung och drottning av new orleans tillsammans. Det är inte en dröm som jag vågar hoppas på men den finns där....

För er som inte förstår min bitterhet över Julie Plec så har hon gått ut och sagt följande:

"Caroline and Klaus finally hooked up. Was this something you always planned for once he was moving to The Originals and was it a one-time thing done for the fans?

Plec: Well, you say done for the fans, but you still get 7 million hate tweets so I wouldn't say that. But I do think it's closure and that extra step in their journey that we were not able to see before Klaus went off. Now they made a promise to each other that it's one time only and that he would be forever gone and presumably he'll live up to that promise. So for now it's definitely the end of the journey they're having together and we'd dare not be so foolish to say anymore."

Nu råkar jag vara en person som vill välja den ljusa sidan och se det positiva, negativa tankar och bitterhet tar dig ingen stans. Detta är inte slutet. Detta var början, Julie har lite problem att lista ut hur detta ska fungera i framtiden och det förstår jag. Men om hon vill få tyst på oss Kalroline fans skulle hon aldrig gett oss den scenen för vi har aldrig försvunnit men vi har varit i lite tystare än vanligt. Men nu är vi tillbaka mer besatta än någonsin haha!! Sen varför skulle hon vilja bli av med en så stor fanbase? Det är bara korkat, jag tycker att hon ska rätta sig efter den istället ;)

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 538 visningar

Gillar