The Vampire Diares 4x23. Graduation

Shit vad det hände saker i detta avsnittet. Silas är nu Stefan och eftersom jag gillar Stefan så tycker jag att det är lite jobbigt! Jag var inte heller så glad över att Elena valde Damon och jag kommer sakna Lexi och Alaric. Dom två senaste avsnitten har på gång på gång visat hur mycket jag saknar dom karaktärerna och så väljer Bonnie att ta tillbaka Jermey. Inte okej, men det verkar i alla fall som att Bonnie är död nu...

Klaus kom tillbaka och räddade Damons liv och hade några fina scener med Caroline. Åhh Klaroline hur ska jag klara mig utan er! Han erbjöd Caroline att komma med honom till New Orleans, men det viste vi alla att hon inte skulle, men man kunde ju inte låta bli att hoppas. Och det han gav henne istället var att Tyler fick komma tillbaka!! Okej Motiveringen var fin att tyler var hennes första kärlek och han vill vara hennes sista!! Klaroline är endgame!!

Men en av dom stora och roliga twisterna är att Katherine fick botemedlet. Jag vill faktiskt verkligen se Katherine då hon inte är en jätte stark bad ass vampyr.

Sen en sista sak, hur fina var inte Rebeckah och Matt i detta avsnittet. Varför ska jag alltid shippa det omöjliga!!
<

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Guest,
Den här säsongsfinalen är bara... så OMG! Min låååånga sammanfattning kommer imorrn. Sv 1: Tummen upp för det! Ja, håller med dig om att alla shipps känns lite hopplösa förutom Stelena. Hatar att vi alltid måste shippa det omöjliga. Jag hoppas också att Stelena är endgame. Men jag ÄR 100 procent säker på att de är endgame. Det finns miljoner tecken på det! Sv2: Hahaha ;D jag förstår ;) jag själv längtar också alltid efter dina sammanfattningar. Jag tänker köra på sammanfattning för varje avsnitt nästa säsong. Ska också köra på TVD och kanske HOD :)
othgirl.blogg.se