The Vampire Diares 4x21. She's Come Undone

En bit in i avsnittet hade jag kommit till insikt att det inte skulle vara någon Klaus i detta avsnittet. Så gissa hur stor min glädje var när han dök upp bakom Caroline när han berättade att han ville att hon skulle följa med till New Orleans. Men det var också då jag insåg att det var Silas och jag blev så beviken att jag nästan inte kunde koncentrera mig på resten av avsnittet. Åhh vad jag gillar Klaroline, vad ska det bli av denna serien utan dom två. Tur för TVD att jag verkligen gillar Caroline också men jag hoppas att dom fixar till det lilla problemet med Klaroline, är i olika serier för dom är Endgame!

Silas är en creapy jäkel och bara kan dyka upp så där. Shit vad synd jag tyckte om Caroline när man trodde att hennes mamma var död.

Men helt ärligt så orkar jag inte med Bonnie, blir ganska irriterad varje gång hon dyker upp.

Jag kan inte hoppa över att skriva om Elena som ÄNTLIGEN fick tillbaka sin mänsklighet, det var verkligen på tiden, tror jag. Jag gillade ju inte henne innan heller och hon var ganska rolig som Rebeckah sa, men det var en story som inte kunde hålla på hur länge som helst....
<

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 353 visningar

Gillar