The Vampire Diares 4x12. A View to a Kill

Hejsan alla och Trevlig helg! 

Jag såg precis att jag har slagit besöksrekord på bloggen idag. Jag vet inte hur ni alla har hittat hit och det får ni gärna svara på om ni har lust 

Men jag hoppas att ni gillar det ni ser och vill ni följa mig på Bloglovin kan ni göra det här http://www.bloglovin.com/blog/2065105/seriebloggen eller så kan ni följa mig på facebook http://www.facebook.com/Seriebloggen

Jag vet inte vart jag ska börja, är så otroligt besviken på The Vampire Diares. Fy fan vilken äklig vampyr Elena är, helt ärligt så tillför hon inget till serien längre mer en att hon är ett stort jävla irritationsobjekt! Hon är en elak person som ljuger för allt och alla och tror att allt handlar om henne och vad hon vill ha. När Klaus stod utanför och sa att han skulle döda Elena och Jermey så tänke jag Yes skit bra då blir detta TVDs sista säsong och så går alla karaktäer värda att ha kvar in i The Originals serien. 

Innan var jag tveksam till vad jag tyckte om att Klaus skulle få sin egna serie men nu har jag insett att det är bra, för utan honom så hade jag nog inte fortsatt att se på TVD vecka efter vecka. Mitt hopp om Klaroline är inte borta, hon har ju inte ens fått vara med i de senaste avsnitten så jag hoppas att hon får en roll i den nya serien och det hoppet kommer jag leva med så länga jag kan. Självklart kan tv bolagen inte gå ut med en sådan nyhet nu, för det hade spoilat hela resterande säsongen av TVD. Helt enkelt så länge det finns liv finns det hopp och både Klaus och Caroline lever.

Sen önskar jag att man kunde få tillbaka den gamla Damon, för den nya och mesiga som vi har nu har jag inte mycket till övers för. Nu förstår jag helt enkelt varför jag alltid varit Team Stefan, även om jag inte vill ha Elena och Stefan tillsammans länge (eftersom jag hade varit glad om jag inte behövde se henne igen) Jag gillar Stefan och Rebecca, mer av dom tack. Rebecca har vuxit jätte mycket i mina ögon dom senaste avsnitten även om jag alltid gillat henne.

Bonnie ska vi inte tala om, hon ligger på samma hata lista som Elena gör och jag har väldigt svårt att se att någon av dom två kommer komma ifrån den listan.

Kol är död och det gillar jag inte och mitt hjärta höll på att brista när jag såg Klaus, jag hoppas att hans hämd blir epic. Jag hoppas också att denna händelsen kan föra Caroline och Klaus närmare varandra för Caroline kan ju inte göra annat än att tycka synd om honom nu. Ja jag vet att han dödade hennes pojkväns mamma men om man kollar på vad Elena, hennes bästa kompis precis gjorde så ser Klaus ut som en liten ängel och är det någon som kan inse hur fel Elenas handlingar har varit så tror jag att det är Caroline. Det finns så mycket att spekulera om nu efter detta avsnittet men till sist vill jag lägga in en önskan om att Caroline ska vara tillbaka i nästa avsnitt och att Bonnie och Elena åker på stryk!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar