The Tomorrow People 1x17. Endgame

Vad ledsen jag blev över att hon dog, jag gillade henne. Det som jag dock undrar över är varför the founder tycker det är okej att experimentera på sin dotter om han nu var god. Hade inte det bästa varit att göra sig av med både han och farbror Jedikaiah?! Efter förra avsnittet hade jag också velat se mer utav mitt ship, men förhoppningsvis för jag mer av det i nästa avsnitt :)

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Jag vet inte vem man ska tro och lita på, men jag tycker inte om the founder så jag satt och skrek att de var så dumma som lyssnade på han. Jag tycker om Jedikiah så jag hoppas han är the good guy - om man nu skulle kunna kalla honom för det ;-)
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Jag förstår vad du menar, jag tycker att allt är lite skumt just nu! :)
nouw.com/sofiamattsson
Guest,
Sv:Jag älskar ju Alice i Underlandet så det är inte konstigt att jag verkligen gillar den! Tyvärr kunde jag inte hålla mig och nu har jag sett alla åtta avsnitten! Nej det är bekräftat nu att det inte blir säsong 2. MEN det visade sig att det faktiskt skulle bara bli en säsong på 13 avsnitt. Skaparna har lovat ett bra slut på säsongsfinalen på nu fredag. Det hoppas jag! Och det ryktas också att om den hade fått säsong 2 så skulle de använda samma cast men på en annan plats (om det stämmer vet jag inte). Men annars är det officiellt nu att det blir ingen säsong 2.
othgirl.blogg.se