The Selection

Jag har provat appen storytell och det när något som jag starkt kan rekommendera, ska nog skriva ett helt eget inlägg om den vid ett senare tillfälle.

När man åker bil (och skidor) kan det vara svårt att läsa men jag har haft böcker i öronen de senaste dagarna och den första boken som jag lyssnade på var the Selection av Kiera Cass och jag blev kär! Eftersom jag också läser Mockinjay just nu så drog jag ganska många paraller och om man ska tro på det man läser i böckerna så kommer framtiden inte se så ljus ut...

Boken var jätte bra och jag var fast ganska snabbt även om jag är lite trött på triangel draman, men sånt får man helt enkelt leva med... Jag trodde i början att jag altid skulle vara team Aspen, men jag gav upp det väldigt fort när han dumpade henne och efter det har han varit borta från min värld och Maxon är helt klart min favorit och jag har gillat honom sen dom förts träffades. Dock har jag lite svårt att se hur det kan bli tre böcker av denna storyn efter slutet på denna. Men jag ser verkligen fram emot att läsa/lyssna på dom!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 299 visningar

Gillar