The Secret Life of the American Teenagers 5x24. Thank You And Goodbye

Serieavslutning

Nu har jag sett det sista avsnittet av The Secret Life och det kan vara en av de mest deprimerade avsluten någonsin. Riktigt dåligt med tanke på att de vetat länge att serien skulle sluta. Men det kunde i alla fall ha varit värre, det blev många flashbacks Amy och Rickt gjorde slut. Men är vänner, hon lämnade sin son, dock inte utan att man såg att det var jobbigt för henne. Men fortfarande inte något som jag tycker är bra!

Adrian blev tillsammans med Omar igen, jag har aldrig gillat honom och jag fick lite hopp om henne och Ben igen. Jag gillade flachbacksen till när dom var gifta och väntade Mercie, det kan ha vart en av mina favorit storylines i serien. Om jag skulle se om serien igen, vilket inte är helt omöjligt, så kommer jag sluta kolla då serien var på topp. Fram tills dess att Ricky friade till Amy, efter det gick allt utför. Innan var den ganska underhållande.

Grace och Jack fick man inte något riktigt slut på eller så missade jag det... Men det känns inte som att dom har någon ljus framtid. Jag skulle faktiskt säga att jag tror att serien hade blivit mycket bättre om man fick en flashforward i slutet.... Men men nu får man ju välja själv vad som händer....
<

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Guest,
jag trodde verkligen att de skulle komma en flashforward och tänkte att de skulle bli bra om dem hade en men icke.
efji.blogg.se
Guest,
Det här var den sämsta avslutningen på en serie jag någonsin sett, så jag grät verkligen. Håller även med dig i övrigt :) . Ser att vi följer liknade serier, jag har till och med tappar räkningen för alla serier jag följer/följt.
www.saramadeleine.se
Guest,
ett annat bra alternativ är http://www.onchannel.net. många filmer och TV gratis att ses på nätet
onchannel.net
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Den brukar vara min backup :)
nouw.com/sofiamattsson