The Orignals 1x13. Crescent City

Wow! Vad hände här!? Klaus blir torterad av det där bladet från förra avsnittet. Rebeckah blev attackerad av några werewolfs och sedan kidnappad av någon häxa som hon och Marcel dödat.

Monique kom tillbaka, nu hoppas jag bara att Davina kommer snart också, men jag tror att är den som kommer tillbaka sist eftersom hon dog sist, men det är bara min teori.

Det är ju lite synd om Sophie, hon har kämpat som bara den för att få tillbaka Monique och tacken var att hon blev mördad?! Inte okej, jag vet helt ärligt inte vad jag tycker om Monique längre.

Elijah träffade sin livs stora kärlek, men hon verkade inte vara samma personlänge och har bestämt sig att hämnas på Klaus om hon så ska såra honom på vägen. Jag tror att många väljer att läsa in att han valde att rädda Hayley istället för att han valde kärleken före familjen. Men jag tror att han gjorde det dels för att han syskon är odödliga och Hayley bär på hans brorsbarn, som man inte riktigt vet än vad det är men antagligen ”bara” en werewolf bebis, men det vet man ju inte förens barnet är fött.

Så jag tror faktiskt att jag tycker att han gjorde ett bra val. Men det gör det ju inte minde jobbigt att veta att Klaus och Rebeckah har det jobbigt. Den så går det ju inte att komma ifrån ett Klaus inte är en ängel och Celest är ute efter han för att hon vill hämnas, så han förtjänar säkert att lida lite. Hur jobbigt det än är att se!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar