The Originals & the Flash

Denna veckan tänkte jag att jag skulle hinna se massa serier och jag låg så bra till efter helgen. Men sen kom en dag med dåligt internet en spontan AW och en spontan fika med vänner och så hade hela veckan nästan gott. Men jag kämpar på med The Flash och dom andra serierna i alla fall. Måsta passa på att umgås med mina vänner när jag är hemma i Götet…

The Originals 4x10. Phantomesque

Åh vad jag älskar denna serien och det blir så mycket bättre när både Kol och Rebecca med igen. Sen var det så klart ett stort plus att de fick tillbaka Elijah så snabbt, hade förväntat mig att det skulle ta några avsnitt. Ett annat plus är att Davina kom tillbaka, men det stora problemet där är att hon är länkad till the hollow, men jag är tacksam för de scener som jag kan få mellan Davina och Kol.

Det är nu bara 3 avsnitt kvar av säsongen vilket minst sagt känns jobbigt med tanke på att den inte är förnyad ännu. Det som känns lovande är ändå Julie Plecs planer för Hope och att hon ska få gå på Alaric och Carolines skola. Jag var redo att säga hej då till the Vampire Diares, men jag är inte redo att bli av med the Originals!

The Flash 3x19. The Once and Future Flash

Barry springer in i framtiden för att hitta något sätt att rädda Iris, även om han inte hittade en lösning så har han ändå en ledtråd på hur det ska gå till. Sen fick han också se hur olyckliga alla var i framtiden vilket i sig kan vara en motivation att göra saker bättre. Cisco hade förlorat sina händer och där med sina krafter. Catlin hade teamat ihop sig med Savatar och är den ända som vet vem han är. Dessutom så fick man se när han avslöjar det för henne i nu tid. Självklart utan att vi fick se det och det ska tydligen vara någon chockande. Så det ska bli riktigt spännande att se!

The Flash 3x20. I know who you are

De hittade forskaren som kanske kan hjälpa dem och Catlin är 100 % killer frost just nu och hjälper Savatar. Det stora problemet just nu är att Barry har listat ut vem Savatar är, vilket i sig är väldigt bra och inget problem. Utan problemet är att han är Savatar, han i framtiden blir Savatar och det förstår jag inte. Varför skulle han vilja resa tillbaka i tiden för att döda Iris och göra det jobbigt för hela teamet, varför och hur har Barry blivit ond, han är ju snällast i världen!

The Flash 3x21. Cause and Effect

I detta avsnittet hade de verkligen det perfekta tillfället att verkligen få tag i Savatar. Ja staden hade varit utan en flash i någon vecka extra under tiden de tränade upp Barry. Men det finns andra flashar på andra jordar låna en sådan under tiden Barry inte hade något minne. Det tycker i alla fall jag vore det mest logiska så att Iris inte dör.

Jag gillade också att man fick lite hopp om att Catlin kommer komma tillbaka, hon kämpar i vart fall mot killer Frost!

#theflash #theoriginals #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Micaela,
Du verkar ha missat detta: The Originals har blivit förnyad för säsong 5 för flera veckor sen 😊
othgirl.se