The Originals får en spinnoff: Legacies

Eftersom jag har haft en seriefri sommar så har jag ju hamnar extremt långt efter i både serier och nyheter kring serier. Jag har i stort sätt inte koll på någon ny serie som ska börja under hösten, vilket nog är bra för mig! Jag har inte heller sett klart The Originals och det är lite för att jag faktiskt inte vill att serien ska ta slut. Jag har också under en lång tid läst att det finns planer på en serie som fokuserar på Alaric och Carolines skola och nu har Legacies som den heter blivit bekräftad.

Suget efter att se denna kan jag helt ärligt säga inte är som det var efter The Originals, där jag i stort sätt var villig att ge upp The Vampire Diares. Dock har jag följt denna världen som Julie Plec har skapat sedan starten och jag ser inte någon anledning till att sluta nu.

Jag har hört att många har blivit upprörda på kanalen The CW för att dom gång på gång slår ner spinnoffs till Supernatural. Men ska jag vara helt ärlig så förstår jag det, supernatural kretsar kring två karaktärer, Dean och Sam Winchester, utan dom är det inte någon serie och inte något som knyter ihop det till huvudserien. Supernatural älskar jag på grund av dom två, så länge det är dom två tillsammans, att splittra på dom är inte heller ett alternativ, så jag förstår dilemmat. Dessutom behöver inte en spinnoff utesluta en annan och den dagen dom hittar en bra spinnoff idé på Supernatural är jag ganska säker på att den kommer att hända!

Det jag hoppas på utan att ha sett hela The Originals är ändå att Klaus och resten av gänget kommer att dyka upp där någon gång i alla fall! Tror dock att storyn om Hope kan bli så pass stark att den inte behöver så mycket hjälp från dom gamla serierna.

#Legacies #theoriginals #tvd #thevampirediaries

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer