The Originals 1x8. The River in Reverse

<

Jag vet att bilden har något med avsnittet att göra med hur fina är dom inte tillsammans. Detta var det första avsnittet som jag verkligen saknade Klaroline, missförstå mig inte, det går inte ett avsnitt utan jag tänker att Caroline borde vara där men i detta avsnittet behövde Klaus henne!

Jag tyckte så synd om honom hela avsnittet, man vet ju att han inte har lätt att för honom att visa känslor och när han stod och där framför Rebeckah och Elijah och man såg hans tårar ville jag nästan gråta och hoppa igenom tv:n och ge honom en kram. Han hade en poäng i det han sa och han har verkligen försökt bli en bättre Klaus... Han får ju inte heller bli en mes och jag förstår att det är en svår balans. Jag förstår också varför hans syskon väljer att tro det värsta, men min kärlek till Klaus är stor, han kan nog vara min favorit karaktär på tv, eller han är det...

Sen var Rebeckah awsome när hon gjorde sig av med Tyler. Sen måste jag säga att Klaus var så ball när han dödade alla vampyrerna suck on that Mercel!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar