The Originals 1x5. Sinners and Saints

Så mycket frågor som man fick svar på. Jag har innan gillat sophie innan. Men nu när Elijah har fått reda på sanningen så tycker jag riktigt illa om häxorna. Tänk så fort saker kan svänga i serievärlden.

I alla fall så är Elijah tillbaka i serien på riktigt och det är awsome! Men shit vad har hänt mellan Hayley och han innan. Först är hon så glad när han kommer tillbaka och bådas ansikten lyser när de kollar på varandra och sen ger hon honom världens bitchslap. Ja det gjorde mig nyfiken i alla fall så jag tror att de lyckades ganska bra med den lilla "chliffhangern"

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Guest,
Sv: Tummen upp! Bra att du håller med om Stelena ;) jag har läst många kommentarer under några videos på youtube och på twitter där många har sagt att haha Stelenas kärlek var falsk, påtvingad osv på grund av universums vilja och det gjorde mig verkligen ledsen att höra sånt. Ledsen för att de är så blinda av hur fin och äkta deras kärlek faktiskt har varit och fortfarande är! :( Julie och även JoMo har sagt att det är möjligt att vi får crossovers. Självklart behöver inte TVD och TO crossovers egentligen. Men jag vill se Klaus besöka Mystic Falls för att hälsa på Caroline och Stefan eller att Stefan och Caroline besöker Klaus i New Orleans och hälsar på. Det är så jag menar med att jag vill ha crossovers :) men annars i övrigt behövs det inte. Bara det räcker att vi får se dom hälsa på varandra eller hjälper varandra med nåt övernaturligt problem, hade varit så jävla roligt! ;D Ja, jag håller med att TVD är så tom utan originalvampyrerna! Och Tyler äsch, gillar honom inte :(
othgirl.blogg.se
Guest,
Sv: Hahaha, så klart! Mitt Klaroline hjärta värker också, saknar dem så jävla mycket! Jag vill också ha crossovers i varje avsnitt tills Caroline flyttar till New Orleans eller till Klaus! ;)
othgirl.blogg.se