The Originals 1x4. Girl in New Orleans (FKA Interview with the Vampire)

Denna serien gör mig aldrig besviken, jag gillar att man fick lite livstecken från Elijah, även om man redan visste att inte var död så är det alltid nice att veta.

Jag gillar att Hayley och Rebeckah börjar bli vänner och jag gillar hur man kan se hur Klaus bryr sig om henne och barnet.

Devena och Klaus som ett team är också något som jag ser fram emot att se mer utav, Klaus kommer ju lyckas att få över henne, framför allt om hon och Elijah kan bli vänner nu också. För det går inte att komma ifrån, hur mycket jag än gillar Klaus så tycker ju alla i serien bättre om Elijah.

Som ni säkert märker så är det mycket jag gillar med serien och jag har säkert missat en massa. Men mitt i alla dessa hyllningar till serien så måste jag skuta in en liten grej som jag faktiskt inte gillar. Klaus och Cami, jag shippar Klaroline och jag vet att dom antagligen måste träffa några andra innan det kan bli dom och jag hoppas verkligen att Klaroline är end game. Men måste dom ta en Caroline look alike fast inte lika awsome och snygg som originalet. Egentligen har jag inte något emot Cami, mer än att hon just nu tar upp en massa tid med Klaus. När jag såg scenen med Klaus och henne på slutet då han hade tårar och allt så blev jag nästan irriterad. Den Klaus som jag älskar ska inte visa känslor på det sättet och framför allt inte till någon annan än Caroline OKEJ?! Jag vill ha bad ass Klaus, han är rolig och underhållande, känslorna kan han spara tills bebisen kommer och tills Caroline är en del av the originals casten...

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar