The Originals 1x21. The Battle of New Orleans

Något som jag inte köper och gillar är när det går dåligt för Klaus, för mig förstör det karaktären. Jag antar att det är för att dom vill visa honom från en mer mänsklig sida but I don't care. Och den häxan som bråkar med honom är på min hat lista!

Det känns jätte jobbigt att säga men det känns verkligen som att denna serien redan börjar dala och att det är något som saknas. Jag älskar Klaus och Elijah och när serien kretsar kring dom så tycker jag fortfarande att den är bra. Davina och Michael tycker jag också är intressanta, men hela grejen med kriget mot Marcel få vampyrer, människor och varulvar att jobba tillsammans tycker jag inte är jätte intressant. Det samma med den gamla häxan, jag vill se mer av dom unga och tyvärr så har Cami helt förlorat sin charm också.

Ja jag är lite bitter och den är inte dålig, men det är inte heller serien som jag längtar galet mycket efter varje vecka eller skyndar mig hem från jobbet och sätter på, numera väljer jag Chicago Fire före…

Dock värkar det som att bebisen kommer nu och det har jag väntat på hela säsongen, jag hoppas att de ger lite nytt liv i serien och att Klaus mår bättre snart Elijah får väl ta och döda några häxor snart!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar