The Originals 1x16. Farewell to Storyville

Helt ärligt så vet jag inte vart jag ska börja! Jag är så chockad, beviken och ledsen över det som hände. Jag hade spoilat mig innan och visste att Rebekah skulle lämna serien. Men hennes och Klaus scener var så hjärtskärande och jobbiga att se! Dom två har ett speciellt band och jag har alltid älskat dom. Nu är jag ju en av dom som alltid älskat alla av orginalerna. Med Klaus som favorit, men det går ju inte att komma ifrån att Klaus hade inte vart Klaus utan sina syskon. Sen är det självklart att Klaus är sårad över det som Rebekah gjorde, men det går inte att komma ifrån att hon har en poäng i det hon sa också.

Klaus var besviken på henne, men seriöst, hur många gånger har han inte satt en dagger i sina syskon? Så att Elijah satte kniven i honom en stund var ju faktiskt inte så farligt! 

Dock är jag glad över att han lät Rebekah gå, hur mycket jag än älskar Klaus så vet jag inte om jag hade kunnat förlåta honom om han dödade henne. men jag var egentligen inte så orolig för det. Klaus älskar sina syskon och han och Rebekah hade ett speciellt band han hade inte kunnat leva med sig själv. Sen kommer man ju ihåg hur förkrossad Klaus var efter att Kol dog. Kan dom inte ta tillbaka honom? Med tanke på hur många jobbiga karaktäer som får komma tillbaka från det döda i TVD...

Sen måste jag ju tillägga hur AWSOME Elijah var i slutet, precis innan Klaus sa det så tänkte jag att det var lite Klaus betende från hans sida, bara lite mer finess!

 


Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar