The Originals 1x

 Åhh vad bra denna serien är och snart är Regin tillbaka också! Lycka!! :)

Någon mer än jag som fick funderingar över var familjen Mikaelson kommer från från början? Jag kan ju bli lite nördig och bara måste hitta info haha. Elijah pratade ju om häxor i början och sa han att i landet som hans mamma kom från så sa dom häxa. Han sa det dessutom med perfekt utal, imponerande! Så jag började som sagt googla familjen mikaelson och fick fram att dom var från östra europa. Så frågan är ju hur många språk som det heter häxa i... Annars så väljer jag att tro att dom ursrungligen kommer från sverige, eller kanske norge eller danmark.

Jag gillade verkligen avsnittet och det var riktigt spännande, jag hoppas verkligen inte att Devina är död. Men med tanke på hur ofta de lurar döden i TVD så borde de ju få henne att uppstå så fort de börjar inse att det är Celest som är i en ny kropp. Spännande twist, jag undrar hur Elijah kommer agera när han får reda på vem hon är. För vi alla har nog fattat att de vill hinta jätte mycket om Hayley och Elijah. Som jag redan börjar tröttna på blickarna och de hela det känns som om dom spelar över på det lite...

Sen var ju Klaus så fantastisk i detta avsnittet, rolig och snäll på sitt egna vis. Jag funderar faktiskt på att se om TVD för att få se mer av Klaus och ja jag saknar Klaroline också för den delen... Man såg faktiskt att Klaus tog åt sig när Devina dog, ledsen är nog att ta i, men det var inte vad han hade önskat och när han tröstade Mercel... Fina Klaus!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 460 visningar

Gillar