The One

Denna bokserien är fantastiskt bra och jag rekommenderar den så stort. Bok nummer två var ett litet fall, men The One tog ikapp allt och lite till. Den är mysig och spännande på samma gång, men samtidigt inte för spännande. Jag sträckläste stort sett boken och längtar så till nästa bok kommer ut!

Att America och Maxim skulle få varandra tycker jag har varit självklart ganska länge. Därför blev jag väldigt bra när dom började blanda in lite andra saker i storyn som att rebellerna kom och tog kontakt med dom och ville sammarbeta. Att Criss var en rebell, att Amercias pappa var en rebell. Sen kan jag tycka att hela grejen med att Maxim vägrade prata med America när han fick reda på vem Aspen var, var nog lite löjligt, men sånt kan jag leva med. Celeste som jag mot alla odds blev väldigt förtjust i, i denna boken fick ett tragiskt slut. Jag blev faktiskt väldigt besviken över att hon dog.

Om jag har förstått det hela rätt så kommer nästa bok att handla om America och Maxims dotter. Riktigt roligt tycker jag, nu har man fått följa Maxim och America i 3 böcker och att få komma in i samma värld fast med en annan person i fokus tror jag kan bli riktigt bra. Jag gillar ju Spinn offs!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 304 visningar

Gillar