The OC Säsong 1

Jag älskar The OC, det var den första serien som jag började följa från USA, dock var jag lite efter så det var också det första maraton projekten jag någonsin hade. Så denna serien kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Jag har också sett den första säsongen många gånger och jag blir fortfarande berörd. Om jag skulle nämna ett avsnitt som alltid kan locka fram några tårar så är det avsnitt 27, sista avsnittet på säsong 1. På slutet när dom spelar haleluja Seth seglar iväg, Ryan åker med Teresa till Chino och Kirstin sitter i poolhuset och gråter... Shit vilken bra säsongsfinal det är egentligen!
<

Något jag gillar är catingen, vissa serier sticker ut för sin casting och The OC är en av dom. Jag är ett stort fan av Rachel Bilson, jag tycker att hon är fantastisk. Jag gillar också hur hon fick en större roll ju längre säsongen gick.

Seth och Summer, jag vet inte hur jag ska kunna förklara hur mycket jag gillar dom och varför. Men det får nu komma i ett eget inlägg. När jag såg The OC första gången så visste jag inte vad shipping men jag kan lungt erkänna att jag shippade dom på typ samma nivå som jag shippar Klaroline.

Seth kan vara en av tv världens absolut bästa karaktärer, så fort han uppnar munen kan man förvänta sig vassa och roliga karaktärer.

Sen har vi Ryan Atwood, seriens badboy men ändå inte. Fine han kanske slår till lite för många slag som är onödiga, men egentigen är han ju jätte snäll och omtänksam.

Marissa är den av dom 4 som jag inte älskar och det har sina anledningar. Många gånger är hon jätte snäll. Men jag hatar när hon dricker och blir jobbig. (jag är kanske känligare mot det nu, än vad jag var innan, men har man sett säsong 3 så förstår man varför).

Men självklart så vill man ha Marissa och Ryan tillsammans, dom är ett av dom paren som man vill ha, men är lite orolig över...

Nu ska jag se säsong 2!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 334 visningar

Gillar