The Mob Doctor 1x13. Life and Death (serie final)

Det känns lite sorgligt att säga farväl till the Mob Doctor redan. Jag tycker verkligen att serien blev bättre och bättre men jag är också tacksam över att den fick ett riktigt slut och att de inte bara slutade filma mitt i allt. Att Constantin var Gracies pappa kom knappats som en chock. Dock trodde jag att dom skulle dö direkt när dom blev skjutna. Men nu fick dom i alla fall tid att prata lite och förklara situationen.

Men jag gillade slutet, Gracie gjorde en sista grej för att rädda sin bror från maffian nämligen dödar sin pappa och sen så åker hon och Franco till Mexico. Jag hade gärna sett mer men jag är nöjd med slutet. Sen är det egentligen bra att lite serier slutar, för jag ser redan på för många och nu till våren drar alla ABC Familys serier som jag följer igång! 
<

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Hejsan sötnos! Nu är dagens blogg vinnare utsedd :) se om det blev du här: http://saandriiiee.blogg.se/2013/january/dagens-blogg-vinnare-2.html#comment Om inte, så får du gärna anmäla dig igen. Kram!
Guest,
Nu har jag sett färdigt det sista avsnittet av mob doctor. Varför, varför la dom ner den serien? den blev verkligen bättre och bättre fö rvarje avsnitt! Dom två sista avsnitten kunde jag inte sluta bita på naglarna! haha
tanjaselma.blogg.se