The Mob Doctor 1x10. Confessions

Jag blev hur glad som helst när jag kollade igenom min seriekalender och såg att det hade kommit ut ett nytt avsnitt av Mob Doctor. Jag hatar uppehåll i serier och idags läget räcker det med 1 avsnitt för att jag ska hoppa omkring utav glädje!

Så istället för att städa och packa upp min väska kröp jag ner i sängen och kollade på ett avsnitt. Nu är bara frågan vad jag ska göra resten utav kvällen. Valet står emellan att se klart på säsong 1 av New Girl, fortsätta se på Lost eller se en film, riktigt svårt val faktiskt!

Men för att återgå till ämnet The Mob Doctor, så måste jag bara börja med att säga att jag älskar Gracie och Franco tillsammans, tyvärr hade de inte många scener tillsammans i detta avsnittet, men det som dom hade var så bra även om jag verkligen inte gillade slutet med att Franco var tvungen att åka för att Constantin är ute efter honom. I början gillade jag Constantin, men om jag måste välja sida så väljer jag Francos alla gånger!

Jag tycker också att de lyckades bra med medicin dramat i detta avsnittet, jag tycker faktiskt att det var ganska spännande.<

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer