The Lying Game 2x10. To Lie For

Vilket bra avsnitt, självklart blir man lite trött på att man nu bara byter vem som är skum. Men inte hade jag kunnat räkna med att Thayer var skum, det känns faktiskt lite konstigt, för han kändes väldigt skyldig då han tog fram det som liknande mordvapnet...

Jag gillar att tvillingarna samarbetar nu saknas det bara att Kirsten får veta för jag vill att hon ska förlåta Ted, men vi får se hur det går.

Så nu ska Rebecca vara snäll? Men varför satta hon dit Jordan då? För det känns som att det måste vara hon som gjorde det. Stackars Jordan och Mad, det enda kärleksparet i denna serien som jag bryr mig om... Och Alec ramlade genom taket, var det Rebecca om inte vem var det då för Thayer var med Emma. Fanken vad jobbigt att det blir paus i serien nu...eller var det säsongavslutning? Om det är så hoppas jag att denblir förnyad snarast!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Guest,
Som jag har förstått det så var det säsongsavslutning, vilket är skumt då denna säsong var mindre än den första!
feelfreetobeyou.tumblr.com
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Ja det är jätte skumt, jag hoppas verkligen att det blir en säsong till nu!
nouw.com/sofiamattsson
Guest,
Åh the lying game har jag inte sett sedan mitten på första säsongen. sv: Jag tycker oxå det var synd att de la ner 666 park avenue för jag tror den hade kunnat bli någonting riktigt bra... men ibland förstår jag mig inte på hur vissa skit serier blir kvar och vissa super bra läggs ner!
bokraden.blogspot.com