The Lying Game 2x1. The Revengers

Nu var The Lying Game tillbaka och man märker att det var länge sedan man såg det senast. Det var svårt att komma ihåg vad som hände senast och komma in i den.

Mitt första intryck var att de försöker göra om den till en ny Pretty Little Liars och det är i mina ögon inte något bra, utan snarare något som irriterar mig.

Dock så tror jag att jag kommer gilla den mer igen, detta avsnittet kändes en del som repetition men med lite ledtrådar om storylinen framöver. Alec visste om att Emma och Sutton hade bytt plats, innan tyckte jag att han var riktigt skum, men det tror jag inte jag tycker längre. Självklart är han skum men inte på den höga nivån som jag tyckte innan.

Sutton är en riktig bitch, mer en vad jag trode innan. Men hon är nog lik sin mamma, man kan se tydliga likheter mellan Rebecka och Sutton och jag är inte alls så förtjust i deras stora plan att få ihop Ted och Rebecka igen...

Slutet var dock lite spännande när han nya killen kom hem Rebecka och kallade henne för mamma när Sutton hörde det, det är en storyline jag vill se mer utav.

 

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar