The Jonses

Det är roligt då man börjar se en film på tv som man aldrig har hört talas om men som man ändå tycker är bra. I helgen såg jag på The Jonses. Viste verkligen inte något om den innan och namnet var inte särskilt lockande.

Den det tog inte lång tid innan jag var helt inne i den. Konceptet är ju ganska roligt, att man anställer ett gäng personer som ska spela familj och leva det perfekta livet och sälja in de produkterna de använder.

Till en början kändes den ganska ytlig, men när man sen fick lära känna karaktärerna så insåg man att den hade en lite djupare handling (som tur är) Om någon hade erbjudit mig deras jobb i ett år eller 2 så hade jag gladerligen tagit det, men längre än så hade nog inte varit särskilt roligt.

Filmen var ju en romantisk komedi, vilket brukar vara min favorit. Dock tycker jag inte att själva kärlekshistorien var det som dom lyckats bäst med i filmen och den engagerade mig inte direkt. Men i övrigt var den underhållande. Dock tror jag inte att jag kommer se den igen. Men den passade in perfekt på en lördagkväll då man inte orkar lämna soffan…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar