The Heir

Varning för Spoilers!

Jag blev så glad när jag såg att The Heir, den 4:e boken i The Selection serien hade kommit ut på storytell och jag lyssnade igenom den på en dag. Det är något med denna serien som bara drar in en och man vill inte lämna deras värld.

The Heir handlar om America och Maxims dotter och den blivande drottningen som också måste gå igenom en selection för att hitta sin blivande prins. Att hon inte var överlycklig över den iden kan jag förstå men jag fick snabbt en favorit. Det som är spännande nu är att det är omöjligt att veta vem hon ska välja. I dom tidigare böckerna så kändes det ganska självklart att America faktiskt skulle bli vald även om författaren gjorde det spännande för oss läsare så kunde man ändå känna sig ganska trygg. Nu när man läser allt från andra hållet så är man ju faktiskt helt blank. Min favorit är Kile, jag tror att han kan vara bra för henne, han är smart och har idéer för att fixa problemen i landet, vilket jag tycker är en viktig egenskap för en Prins. Dock verkar han från Finland vara en av Eadlyns favoriter men även hans tolk, men jag tror inte på det i längden. Dels för att dom inte kan kommunicera utan en tolk och tolken är ju inte en del av The Selection. Och efter slutet verkar hon väldigt bestämd på att hon ska hitta någon där att gifta sig med, men jag skulle inte räkna bort tolken än, tyvärr...

När jag läser recentioner så verkar många tycka illa om Eadlyn, vilket jag inte förstår, fine hon är bestämd och reserverad, men än så länge så känns hon mer sansad än vad America gjorde många gånger, så hon fina hon har sina sidor och vill inte släppa in folk, vilket jag kan förstå, men jag tycker ändå att hon verkar vara en bra prinsessa.

Slutet var dock lite tragiskt, först bestämmer sig hennes bror för att flytta till Frankrike och sen får hennes mamma en hjärtattack. Jag hoppas verkligen att America överlever, även om hon inte är huvudpersonen längre så är hon för viktig för att bara försvinna!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 638 visningar

Gillar