The Handmaids tale – Säsong 2

Denna serien är så jäkla bra, men samtidigt så himla brutal. Man mår ju inte helt bra när man ser den och ibland har jag sån puls att jag knappt kan sitta still!

June har under seriens gång haft ett antal rymningsförsök men det har inte gått så bra för henne. Sen är det ju så att alla personer i Gilead är ju inte dåliga personer, Serena vet att det som händer är fel, men den brutala misshandeln som sker när man säger ifrån är bortom all kontroll.

June födde en dotter som hon var tvungen att ge bort, men tack vare att Serena förstod att Gilead inte är ett bra ställe för en flicka att växa upp lät hon June fly. Nu valde June inte att göra det, jag antar att hon är på jakt efter Hannah. Samtidigt som serien faktiskt hade varit över om hon faktiskt hade lyckats göra det! Nu har Emily lilla Nicole eller Holly, vet inte vilket namn hon faktiskt får än och jag hoppas att dom lyckas komma till Kanada och träffa Junes man. Det är också konstigt för mig för jag älskar June och Nick, samtidigt som jag vill att hon ska få träffa sin man också.

Jag håller nu tummarna att Nick inte hamnar i för stora problem samt att June hittar honom och att dom kan hitta Hannah tillsammans!

Nu har jag bara en säsong innan jag är helt ikapp i serien och säsong 4 kommer i januari om mina källor stämmer! Så jag kanske måste börja läsa böckerna…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer