The Good Wife – Säsong 1

Jag vet faktiskt inte I hur manga år the good wife har stått på min att se lista utan att det blivit av och till slut har en serie hållit på så länge att det blir ett gigantiskt projekt att ge sig i kast med. Vilket det verkligen är, men samtidigt har jag aldrig haft mer tid än vad jag har nu och kommer troligtvis inte få det igen så det gör det ju som ett bra tillfälle att börja se den. Den största anledningen till att jag ville se serien förutom allt positivt som jag hört om den är Matt Czuchry som jag älskat sedan hans första avsnitt i Gilmore Girls. Som jag också hoppas kommer få en större roll under seriens gång.

Den genomgående storyn i säsong 1 är Alicia och kaoset som hon har i sitt liv, med att hantera att hennes man har varit otrogen och sitter i fängelse samtidigt som hon nu ska vara en bra mamma och försörja sin familj.

Ägaren på den advokatfirman som hon börjar jobba på är hennes gamla vän Will från college och det går inte att ta miste på att det finns kemi mellan dom två också. Ska jag vara helt ärlig så vet jag i dagsläget inte vem jag skulle välja av henne två män. Peter har varit väldigt omtänksam och snäll mot henne det senaste men han ger sig också in politikens spel igen vilket jag tror kan vara förödande för honom. Dessutom tycker jag att hans mamma har fel, han har inte bett om ursäkt nog och kommer inte kunna göra det heller med tanke på den otrohetsaffären som han hade. Så även om jag gillar Peter som karaktär tycker jag inte att han är ens i närheten av att förtjäna sin fru. Så jag vill faktiskt se henne med Will just nu, även om jag inte vet just nu om jag vill ha dom som end-game. Jag får återkomma om den frågan i min utvärdering av säsong 2.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer