The Flash, Legends, Riverdale & Dynasty

Här kommer dagens avsnittssammanfattning och överlag var det väldigt bra avsnitt men Dynasty kom verkligen i gång med seriens bästa avsnitt hittills!

The Flash 4x6. When Harry met Harry

Det som verkligen lyfter the flash just nu är den nya killen och framför allt han och Barry tillsammans, för dem två har en grymt bra timing och det som dem gör tillsammans blir bara så bra. Sen är det ju inte helt fel att dem faktiskt valde att visa hans mänskliga sida lite mer och att han faktiskt bryr sig. Just nu är han anledning till att jag gillar avsnitten och så länge det funkar är jag nöjd.

Dem lyckades också i avsnittet lista ut vem den nya fienden är och även om det inte blev alls som jag trodde och att han verkade vara en helt vanlig person så hoppas jag att teamet listar ut något, för det går ju inte att komma ifrån att han är överintelligent och redan räknat ut allt som kommer att hända.

Legends of Tomorrow 3x6. Helen Hunt

Så roligt när det blev ett kroppsbyte i Firestorm duon! Han som spelar Martin är verkligen en grym skådespelare och jag tycker att han var så rolig att kolla på! Dock tyckte jag att det blev lite väl överspelat när Jefferson gjorde det, men det kunde jag leva med ändå.

Dahark är en creapy snubbe och jag förstår helt ärligt inte hur han alltid hittar ett sätt att komma tillbaka från det döda och nu verkade det dessutom som att han hade sin dotter till hjälp…. Frågan är om det är hans riktiga dotter som nu har växt upp eller ve, det egentligen är.

Riverdale 2x6. Death Proof

Äntligen säger Betty ifrån, hon har gjort som the black hood har sagt på tok för länge men jag är ändå så glad över att Veronica valde att lyssna på henne och faktiskt hjälpa henne. Jag tycker också att hon gjorde rätt val som faktiskt ringde polisen och bad om hjälp istället för att lämna över sugerman till the black hood även om han nu hittade honom.

Sen har vi Jughead och hans lilla plan över att ta över gänget, än så länge har det gått bra, problemet är bara vad som kommer hända när det andra gänget släpps från fängelset.

Dynasty 1x6. I exist only for me

Nu börjar serien att komma igång på riktigt och jag gillar det. Min känslor för Fallon är väldigt mixade och jag tycker att hon gör så mycket dumt samtidigt som jag ändå tycker att hon är väldigt underhållande.

Cristal undrar jag också om jag har felbedömt, hon känns ju ofta ganska genuin i sitt intresse för att hjälpa andra, jag kanske bara ser henne som elakingen i The Vampire Diaries för där var jag lite rädd för henne.

Sen har vi ju det som jag gillade att dom tog in Cloudia efter att dem körde på henne och att hon frågade Cristal om hon ville vara med och ta hand om barnet, sen får vi inte glömma hela grejen med pillrena på slutet och vem det är som byter ut dem!

#riverdale #legendsoftomorrow #theflash #dynasty #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer