The CW

Nu börjar denna seriesäsongen att dra ihop sig och det ska bli spännande att se vilka serier som får lämna oss och vilka som får stanna.
<

Just nu är det kanalen The CW som jag följer med spänning.

The CW serier 2012-2013

90210 Nedlaggd

Arrow Förnyad

Beauty and the Beast väntar på besked

The Carrie Diares väntar på besked

Cult Nedlaggd

Emily Owens MD Nedlaggd

Gossip Girl Nedlaggd

Hart of Dixie väntar på besked

Nikita väntar på besked

Supernatural Förnyad

The Vampire Diares Förnyad

ANTM går också här, med den har hållit på I så många år att den inte utesluter någon av dom andra serierna och kommer ändå hålla på i en oändlighet.

Det är 4 serier som vi fortfarande väntar på besked från. Det mesta tyder på att Nikita är ett säkert kort och kommer få en till säsong. Det är också den enda av dom 4 serierna som jag inte följer.

Hart of  Dixie är för mig den enda serier som jag verkligen verkligen måste ha kvar. Jag gillar dock både The Carrie diares och Beauty and beast, men jag är villig att offra båda för hart of dixie.

Gossip Girl fick en sista säsong för att avsluta serien och det tycker jag var dags. 90210 tycker jag fortfarande är bra, men jag kommer inte direkt sakna den, det var p�� tiden det med. Emily Owens fick aldrig många tittare, bra och charmig serie som jag faktiskt saknar. Cult började jag aldrig kolla på och det var nog lika bra det… Cult hade jag nog högre förväntingar eftersom jag hade hört så mycket om den innan.

Arrow, TVD och Supernatural, blev tidigt förnyade för en till säsong och jag är glad för alla 3.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 282 visningar

Gillar