The Big C Säsong 1

Detta är en serie som jag länge funderat på att se och när jag hittade serien på viaplay kunde jag inte låta bli att trycka igång den och det ångrar jag inte! Det är en rolig serie även om den samtidigt är tragisk, för hur kan den sluta lyckligt egentligen! Huvudpersonen har cancer och den verkar inte gå att bota, om dom inte kommer komma på något fantastiskt botemedel typ direkt.

Varning för spoilers!

Att få följa Cathy genom säsongen där hon försöker leva sitt liv så mycket det går och kämpar med att berätta för sin familj att hon är sjuk.

Mitt favorit förhållande i serien är det mellan Cathy och hennes bror, dom är fantastiskt roliga tillsammans och det är så udda att det blir bra. Fram till det sista avsnittet kan seriens mest tragiska scen ha varit den då hon försökte berätta att hon var sjuk och han bröt ihop totalt. Men sen har vi Adams scen då han bröt ihop i förrådet med alla presenter som hans mamma har fixat åt honom och han insåg på riktigt hur sjuk hon faktiskt är, det var riktigt jobbigt att se!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 779 visningar

Gillar