The Big Bang Theory Säsong 3

Ibland känns det lite löjlig att skriva säsongs recensioner av serier som the big bang theory. För vad händer egentligen under en säsong? Inte så himla mycket helt enkelt.

Penny och Leonerd blev tillsammans vilket var ganska väntat. Det finns säkert dom som tycker att dom är söta, men eftersom jag tycker att Leonerd är den största tönten EVER, då menar jag inte för att han spelar en nerd, utan mer för att han är inte rolig och jag stör mig bara på honom. Jag tror helt ärligt inte att jag skrattat åt honom någon gång, snarare gått från tvn om han inte blivit ägd utav Sheldon. Så jag sörjer inte direkt deras uppbrott heller ;)

Dom andra två är ganska så platta karaktärer, som både kan vara underhållande och väldigt jobbiga. Ja jag brukar ha svårt för komedi serier eftersom dom är överlag ganska löjliga. Men The Big Bang Theory gillar jag.

Det som The Big bang theory har som inte alla andra serier har är Sheldon, åt honom kan jag skratta så att jag får kramp, han är helt enkelt underbar! Det ska också bli kul att se hur han reagerar runt den nya tjejen. Det var trotts allt en liten chliffhanger där på slutet och Sheldon med en flickvän, spännande även om jag vill ha honom med Penny. De är ju mina favoriter i serien.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Guest,
Sheldon är verkligen hur rolig som helst, serien skulle inte alls bli bra utom honom. men jag måste säga att jag stör mig inte alls på leonard, tycker han och penny passar perfekt ihop.
filmandserier.blogg.se