The Big Bang Theory Säsong 1

Det har hänt något som jag aldrig skulle hända. Ett jag har sett en hel säsong av The Big Bang Therori (en serie som jag inte sett ett enda avsnitt av innan) och mot all förmodan så gillar jag den verkligen!

Jag älskar Sheldon, han är underbar, så rolig, envis och smart. Ingen annan i serien får mig att skratta som han gör. Helt ärligt så tycker jag inte att dom andra är lika roliga faktiskt om ens roliga. Klart man skrattar åt dom ibland, men Sheldon är min nya idol. Jag gillar också Penny, jag har alltid gillat Kaley som skådespelare, Penny är kanske inte lika rolig som Sheldon, men med sin vänligare och mänskligare sida så kompleterar dom verkligen varandra.

Av dom andra 3 så är det bara Lennard som jag kommer på namnet på. Jag har inte något emot honom, men lite mesig är han allt. Dock gillar jag honom inte med Penny, jag rå shippar henne med Sheldon, så mycket att jag faktiskt har behövt googla dom för spoilers och jag hatar spoliers!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Guest,
The big bang theory är så bra !
filmandserier.blogg.se
Guest,
Inte visste jag att folk shippar Sheldon med någon! Haha. Han känns så anti mot kärleken som man kan bli.
www.seriesnack.se
Guest,
Jag älskar TBT, trodde aldrig jag skulle börja kolla med plöjde säsong 1 och 2 med brorsan för några år sedan och sen dess ser vi säsong efter säsong. Sheldon är min favorit och skitkul alltid :).
www.saramadeleine.se
Guest,
TBBT, det är allt på tiden att du ser den =) Bäst på TV helt enkelt men tyvärr så tappade serien något i sin förra säsong.
afreaklikeme.blogg.se/