The Americans Säsong 6

Shit vilken bra säsong och vilken serie! Herregud man satt ju på helspänn igenom alla 10 avsnitten och jag vet helt ärligt talat inte riktigt vart jag ska börja!

Jag måste erkänna att jag har väldigt dålig koll på Rysslands historia och vilka de olika presidenterna var, visst känner man igen vissa namn men absolut inte på den nivån som man borde göra det. Denna säsongen handlar väldigt mycket om ett möte som har möjligheten att stoppa det kalla kriget, men det är svårt när inga av sidorna vågar lita på varandra. Elizabeth är djupt inne i sina uppdrag och på gränsen till att brista medans Philip har gått i pension och fokuserar mer på att ta hand om familjen och företaget. Men när det verkligen kommer till kritan kommer Philip alltid göra det som är bäst för hans land.

I denna säsongen började dessutom Stan bli misstänksam mot familjen Jennings och efter ett tag så listade han ut att hans bästa vän också är en rysk spion. Sista avsnittet när Stan konfronterade dom var så starkt och bra, hur han trotts att han inte borde lät dom gå och dessutom tog hand om Henry som dom bad om.

Man vet att en serie som denna inte kan sluta 100 % lyckligt och jag måste ändå säga att det gick bättre än vad jag trodde. Alla viktiga karaktärer överlevde, Elizabeth och Philip kom tillbak till Ryssland utan att åka fast. Dock förlorade dom båda sina barn på kuppen eftersom Paige valde att stanna troligtvis för att kunna ha koll på sin bror och Henry hade inte något val, vilket jag kan tycka var rätt för han var verkligen en amerikansk pojke.

Det som jag hade velat ha svart på är vad som hände med Oleg och om Stans flickvän var en rysk spion eller ej.

#theamericans #tv #tvserier #nettflix #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer