The 100 & The Fosters är tillbaka...

Jag hade en förhoppning om att jag skulle plöja serier nu i helgen. Men jag har inte riktigt lyckats med det. Har fortfarande alla serier från fredag och lördag kvar, förutom Grey’s Anatomy. Senare idag ska jag hem till min pappa och fria hans födelsedag så hoppas att jag hinner med en massa ikväll istället.

Det jag har att se fram emot är i alla fall riktigt bra serier, men min målsättning att hinna se Riverdale denna helgen känns inte jätte realistisk. Men jag hoppas att jag får tid till det i veckan istället.

The 100 4x1. Echoes

Man kan inte säga annat än att gänget i the 100 har maximal otur och så fort dom lyckats rädda livet på alla så måste dem rädda världen. Inte en lätt uppgift för ett gäng ungdomar.

Så nu är den stora frågan hur ska dem lyckas, halva gänget är tillfånga tagna och allt är bara skit.

Det som ändå verkar lite lovande är att Ice people kungen överlevde och han verkar ju ändå relativt vettig och inte riktigt lika blodtörstig som det övriga på jorden…

Timeless 1x13. Karma Chameleon

Jag tycker verkligen synd om Wyatt! Allt han ville var att rädda sin fru och han misslyckades. Dock tycker jag att det hade varit en konstig story om hon hade dykt upp där, samtidigt som man nu faktiskt blev ännu mer nyfiken på vad som egentligen hände med henne.

Som jag sagt innan så tycker jag att Rittenhouse storyn bara blir mer och mer spännande och jag vill verkligen få mer information direkt. Jag hoppas att Lucy nu kan få fram lite mer information av sin pappa. För allt han sa nu var att Rittenhouse var i hennes blod, vad han nu menar med det, att dem är släkt på något sätt kanske…

The Fosters 4x11. Insult to injury

Det var väl inte något i detta avsnittet som gick bra! Brandon går runt och ljuger för alla och låter dem tro att han faktiskt ska flytta till New York.

Callie lyssnar inte på sina föräldrar och har bestämt sig för att hitta en mördare på egen hand. 1. det är en väldigt orealistisk story. 2. Det är fruktansvärt korkat att leta upp en mördare själv. 3. Nu sitter hon antagligen i skiten eftersom polisen insåg att det hon gjort är olagligt.

Jude orkar jag inte med längre, tycker verkligen att han är skitlöjlig och Mariana är nog på samma nivå.

Den jag på riktigt tycker synd om är Jesus!

Grey’s Anatomy 13x11. Jukebox Hero

Jag tycker att team Webber är väldigt underhållande och jag gillar verkligen att han och dem andra läkarna står upp för honom. Även om det kan kännas lite som sandlådenivå ibland.

Det var också ganska underhållande hur både Alex och Amelia var borta och nästan ingen hade panik över det. Amelia hade det dock ganska bra hemma hos Stefanie och Alex hade tydligen legat och sovit hela dagen hemma. Så frågan är bara vad som hände där egentligen och vad han så. För att inte behöva sitta i fängelse…

#timless #thefosters #greysanatomy #the100 #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Seriemorsan,
Ja, vi får väl se vad det blir av nya säsongen av The 100. Serien har ju tyvärr blivit sämre i mina ögon!
seriemorsan.blogg.se