The 100 Säsong 4

Säsong 4 är avslutad och jag måste säga att jag verkligen gillat denna. Den har varit så spännande att följa även om det känts helt hopplöst majoriteten av tiden. Så egentligen hade jag velat ha en ny säsong direkt men jag får fortsätta med att jobba på att komma ikapp i mina andra serier i stället.

The 100 4x10. Die all, Die Merrily

När Octavia kom tillbaka så var jag ändå rätt säker på att hon skulle vinna, jag funderade bara över hur det skulle gå till utan att många personer som varit en viktig del av serien den senaste tiden skulle överleva. Svaret var att dom inte skulle överleva! Självklart skulle jag varit beredd på det, men det var jag inte och nu är både Ice Nations kung och Octavias nya kille döda och jag gillar det inte. Dessutom var Clark en självisk idiot och har nu tagit över bunkern som dom faktiskt van och nu förtjänade men har gjort alla andra skit sura, inte ett jätte smart drag nu när de troligtvis snart kommer att öppna bunkern!

The 100 4x11. The Other Side

Att dom skulle få upp bunkern tvekade jag aldrig en sekund på och även om jag har tyckt att Octavia har varit lite jobbig det senaste så gillar jag nog ändå henne i hennes nya ledarroll. Clark har ju uppenbart tappat kontrollen så detta kan nog bli en bra förändring för dom. Dock måste dom välja ut vilka som kommer få överleva eftersom bunken annars kommer att bli för full och frågan är hur dom kommer göra det. Raven lär ju få komma in där så länge hon kan ta sig dit.

The !00 4x12. The Chosen

Att välja vilka som för leva var inte ett lätt val och som tur är har Marcus sunt förnuft och lyckades stoppa ett krig nere i bunkern. Dock kommer inte Clark och gänget som åkte för att hämta Raven hinna tillbaka i tid vilket ger dom några mer platser. Samtidigt som Clarks gäng ska försöka åka upp till Arken för att överleva där. Dom har en plan och får dom allt att fungera bra vilket dom borde få så kommer nog allt att lösa sig för dom tillslut. Vi får bara hoppas att dom lyckas bota Clarks mamma också, hon är en av dom som jag gillar mest just nu…

The 100 4x13. Praimfaya

Att saker skulle krisa hade jag räknat med men att det skulle vara tvungna att lämna kvar Clark trodde jag inte. Dock hade hon ju fått lite benmärg som jag antar räddade hennes liv trotts strålningen.

De fick även liv i syret uppe på arken så jag antar att de klarade sig också, bunkern borde verkligen ha gjort det även om de inte kommit ut när de borde. Men de kanske bara är rädda för strålningen eller något liknade. Clark har i alla fall hittat lite sällskap och frågan är bara vad det var för något som dök ner från himmelen. Rent logiskt sätt borde det ju vara dom från Arken även om Clark verkade skeptisk till det. Men jag tänker att Raven lyckats bygga en ny typ av raket och det var därför det tog så lång tid!

#the100 #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 256 visningar

Gillar