The 100 & Riverdale

The 100 är nu tillbaka men en ny säsong och går ut väldigt starkt och bra. Riverdales andra säsong börjar nu dra sig mot sitt slut och levererar spännande avsnitt men med en känsla av att det snart kan vara löst, framför allt med tanke på att allt skiter sig för dom just nu...


The 100 5x1. Eden

The 100 är tillbaka och det var ganska efterlängtat med tanke hur förra säsongen slutade, med Clark ensam kvar på jorden. Dock viste vi att hon skulle hitta en vän och att det skulle komma någon från rymden, dock tänkte jag att det var Bellamy och gänget, men tydligen var det ett gäng fängelse fångar som sovit i rymden…

Detta kommer troligtvis bli seriens nästa krig….

The 100 5x2. Red Queen

I förra avsnittet så fick vi följa dom på utsidan bunkern och i detta fick vi följa dom på insidan. Dom insåg också ganska fort att huset hade rasat ovanför bunkern och jag måste erkänna att jag inte förstod tankebanorna till 100% varför paniken uppstod. Med tanke på att dom på något sätt måste bli räddade från utsidan för att komma ut. Octavia lyckades dock lösa makt striden ganska fort som klanens ledare och införde också ett gladiator system för att lösa överbefolknings problemet.

The 100 5x3. Sleeping Giants

Det går fort I denna säsongen hittills och jag gillar det. Bellamy är redan nere på jorden men han fick lämna två personer kvar på skeppet och jag kan ju lugnt säga att detta kan bli intressant. Framför allt med tanke på att en av dom som lämnades har en brutal överlevnadsinstinkt och ganska låg moral så frågan är om inte han kommer att teama upp sig med fångarna som är där uppe.

Men det ska faktiskt bli spännande att se vad som händer på jorden också, det känns faktiskt lite som en helt ny serie där nere fast med karaktärer som man känner igen.

Riverdale 2x20. Shadow of a Doubt

Det känns som att dom tar två steg fram och tre steg tillbaka just nu. Teorin om att det är Bettys pappa om är the black hood försvan när the black hood dök upp samtidigt som Betty hade sin pappa vid sidan va sig. Samtidigt så är det väldigt mycket bevis som pekar på att det faktiskt är han som är det.

Jag gillar också att Archie verkligen har tagit sin pappas sida just nu även om Hiram verkar göra allt för att förstöra för dom och deras förhållande.

#riverdale #the100 #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 132 visningar

Gillar