The 100

Eftersom jag just nu har tid att se ikapp serierna som jag ligger efter i valde jag att ta tag i The 100 nu eftersom jag faktiskt inte har så många avsnitt att se där och på så sätt kan klassa den som upto date. Det som jag har konstaterat är att jag verkligen gillar denna säsongen. Den är mörk och allt känns hopplöst men är ändå spännande och det behövdes!

The 100 4x6. We will Rise

Problemet när man börjar se en serie igen efter ett långt uppehåll är att det brukar vara svårt att komma in i den igen. Men här tycker jag inte att det var så svårt. Hela säsongen har gått ut på att rädda dom från strålningen och i varje avsnitt misslyckas dom bara mer och mer om det ens är möjligt. Samtidigt är jag inte allt för orolig för om dom inte hittar en lösning så kommer serien att försvinna. Samtidigt som det är så tragiskt att det alltid ska vara så mycket intriger och att ingen faktiskt litar på varandra.

The 100 4x7. Gimme Shelter

Det känns faktiskt lite bättre efter detta avsnittet. Varför det gör det är svårt att svara på för det svarta regnet har kommit och många har dött. Visst har Clarks mamma hittat ett potensielt botemedel och en person som hon kan testa det på. Men vi fick inte något resultat på det och Raven ligger fortfarande i koma så det set egentligen inte så ljust ut för dom. Men det är torts allt inte ett avsnitt som slutade i katastrof.

Dessutom så gillade jag Ocatvia i detta avsnittet, vilket var lite forvånande eftersom jag bara har irriterat mig på henne det senaste. Men jag är ju en sucker för en bra kärlekshistoria.

The 100 4x8. God Complex

Om förra avsnittet gav oss hopp så försvann lite av det i detta igen framför allt med tanke på att Clark tog benmärgen för att få vara testperson och hennes mamma fick ett spel och slog sönder maskinen som hon skulle testas i.

Dock finns det ju lite hopp i och med att dom hittade en bunker som man kan ta skydd i, frågan är bara hur många som får plats där och vad det finns för mat och liknande där. För att skydda sig från strålningen är en sak, men de måste ju ha rent vatten och vattnet borde snabbt bli förorenat av regnet.

The 100 4x9. DNR

Denna säsongen tycker jag är riktigt bra men jag får samtidigt lite panik på att allt är så kaos artat hela tiden. Jag förstår på riktigt inte varför dom inte bara kan dela på den där jäkla bunkern så att dom alla kan överleva! Nej nu ska dom slåss och döda varandra. Som tur är för Sky crew så kom Octavia tillbaka för annars hade dom varit helt körda!

Dock gillar jag inte att hon lämnade killen dom två var söta tillsammans! Sen är jag inte heller jätte förtjust i att Raven ska ge sig ut i rymden för att ta självmord!

#the100 #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 247 visningar

Gillar