Thanksgiving och Blackfriday i Santa Monica

Hejsan, jag har varit dålig på att blogga dom senaste dagarna, men det har varit fullt upp och lite serier. Nu sitter jag på Starbucks och pluggar och har precis avslutat mitt söndagssamtal med familjen och parat skolarbete med syrran som håller på med ett tal om det fria skolvalet. Vilket var mycket roligare än min engelska läxa. Som en person dom själar gått på friskola är det något som ligger mig varmt om hjärtat!

Som svensk i USA så förstår man inte riktigt hur stort det är med Thanksgiving här, man fick mindre läxor, gå tidigare från lektionerna och det var nästan inte någon trafik i LA vilket är helt sjukt! Vi valde att gå på resturang och äta middag, man vill ju äta kalkon, men jag hade inte någon lust att laga den själv! För mig så påminde maten väldigt mycket om min fasters kalkon som hon altid lagar dagen efter Julafton som jag älskar. Så middagen var fantastisk enligt min mått och jag hade kunnat äta all mat som vi fick för 6 personer själv, största skillnaden var för lite sås och här fick vi potatismos istället för potatis som vi får hemma.

Efter det smygstartade vi blackfriday på Macy's jag hittade en jätte fin klänning som jag råkade köpa och en super snygg skjorta till min bror från Ralph L. Nu hoppas jag bara att den passar.

Själva blackfriday började i Santa Monica och jag hittade jens, vilket är något jag behöver alla mina har blivit både för stora och utslitna. Sen hittade jag så klart lite mer saker inne på Abercomie & Fitch som är min favorit butik och en fin tröja som jag tror kommer passa min syster bra, annars behåller jag den själv! Pyamas och tränings grejer från Victoria Sceret som hade bäst blackfriday erbjudande och man fick massa gratis saker. Sånt gillar jag.

Middag åt jag med Hanna, Jenny och deras kompisar som är på besök. Vi åkte till The Grove som var jättefint med julskyltning. Hanna Köpte den finaste jackan jag sett från Michael Kors och vi åt middag på The Cheesecake factory.

Lördagen skulle jag egentligen pluggat på, men tog en spontan tur till Disney land. Får skriva mer om det senare för detta inlägget är redan för långt, plus att jag måste plugga.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer