Teen Wolf Säsong 1

Teen Wolf är en serie som jag länge har tänkt att kolla på och eftersom säsong 3 drar igång i nästa vecka så tycker jag att det var på tiden att börja se den. Mina andra maratonprojekt har fått ta paus så länge.

Början av säsongen var ganska seg och dom första 6 avsnitten var ganska dåliga. Vilket är mycket när det kommer till en säsong med 12 avsnitt. Men jag hade läst innan att man var tvungen att ta sig igenom dom avsnitten och sen skulle serien bli bra. Det gick från ett avsnitt till ett annat så var man helt fast och man ville bara se mer och mot slutet tycker jag att den var riktigt bra. Lite löjlig men bra dom var extremt fula varje gång dom blev varulvar störande fula faktiskt, men det kan man leva med.

Två skådespelare känner jag igen sen innan, Jackson är nu mera med i Arrow, så jag antar att han kommer försvinna från Teen Wolf efter säsong 2 kanske och Derek har varit med i 7th Heaven.

En av mina favoriter i serien är Styles, man får sköna Seth Cohen vibbar av honom. Självklart inte lika bra som Seth, men man tar vad man kan få.

Har inte så mycket att säga om handlingen i säsongen, det kändes mycket som en presentation av karaktärerna, men jag kan absolut rekomendera serien, för den blir bra!<

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Teen Wolf
  • 556 visningar

Gillar

Kommentarer

Guest,
Hur hinner du se alla serier? ;)
lica.nu
Guest,
Första säsongen är sådär. Men säsong två är faktiskt riktigt bra!
karinsuniversum.blogg.se
Guest,
Hela första säsongen har jag sett och den är sjuukt bra :D
www.kissen.se
Guest,
Okej, tusen tack :D
amandaevajohansson.blogg.se
Guest,
Bilden påminner sjukt mycket om Twilight =)
afreaklikeme.blogg.se/