Teen Wolf, Gotham & Outlander

Nu börjar serierna att komma igång vilket gör att det kommer gå fortare att få ihop en avsnitts sammanfattning. Jag har ännu inte sett sista avsnittet av Teen Wolf, men min plan är att det inlägget kommer i morgon och får troligtvis ett eget inlägg. Det är ändå en serie som jag följt i många år!

Teen Wolf 6x18. Genotype

Just nu ser det verkligen inte ljust ut för gänget, det som inte fick hända har hänt och nu ska det monstret användas som ett vapen mot Scott. Det känns på riktigt anmält hopplöst just nu, men det borde det kanske göra med tanke på att det inte är många avsnitt kvar. Jag har haft en känsla under en längre tid att det kanske inte kommer att gå så himla bra här, den känslan har jag kvar, men jag hoppas verkligen att dom överlever. Jag gillar också verkligen Scott och Malia tillsammans, varför såg jag inte det tidigare!

Teen Wolf 6x19. Broken Glas

Usch och fy vad allt känns hopplöst just nu. Dock känner jag lite hopp i och med att Derek inte är där än och att han kan komma och hjälpa till, även om Lydias vison inte var särskilt upplyftande. Sen har vi även Stiles som är på en annan ort som kanske kan komma dit med någon typ av förstärkning. Eller jag hoppas det i alla fall för just nu känns allt fruktansvärt hopplöst i alla fall! För det är en sak att slåss utan sina ögon men en helt annan sak att göra det samtidigt som det finns en hel arme med vapen runt om kring sig!

Gotham 4x1. Pax Penguina

Nu börjar denna serier att lika Batman, men det kan ju vara för att Bruce faktiskt nu har på sig max och springer runt på gatorna och ska rädda folk även om det är klumpigt gjort.

Penguins nya makt position föll tack och lov snabbt. Att ha licens för att göra brott hur löjligt är inte det! Tacka vet jag Gordon som inte faller för allt galenskap i den staden för då hade det ju varit mega kaos!

Selena håller också på att bli cat woman vilket jag gillar även om jag gillar hennes och Bruce vänskap mer!

Outlander 3x3. All Debts paid

Jag tycker verkligen det är jobbigt att se att Claire och Frank inte kommer överens, visst så måste det vara påfrestande att leva i en lögn så som dom gör och någon gång kommer illusionen att krossas. Dock hade jag inte als blivit glad om han hade tagit Breanna till England utan Claire, visst att det är svårt för henne att titta på henne ibland, men det är ändå Jamies dotter.

Jamie är en överlevare och måsteändå vara en extremt bra människa eftersom var än han går så ser folk upp till honom och följer honom. Det kan inte bara vara tur, nu har vi sett vilken heder han har under serien men detta är extremt! På något sätt lyckas han alltid få till en bra deal.

#teenwolf #outlander #gotham #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer