Teen Wolf 3x5. Frayed

Den twisten som dom började med att Derek var död gillade jag inte alls, jag tycker det är ganska uppenbart att han inte var det.

Avsnittet skulle säker vara spännande, men de lyckades inte riktigt fånga mig, jag tycker att det mesta var ganska uppenbart faktiskt. Men jag gillade fortfarande avsnittet.

Jag har läst att folk inte kan förstå varför det finns dom som gillar tvillingarna och jag förstår dom. Däremot så tror jag att alla som sett Desperate Housewives gillar dom, för de är de underbara Scavo tvillingarna och det är så som jag fortfarande ser dom och jag vill se mer utav dom.

Jag vill ha Lydia och Styles tillsammans, men man märker att dom inte riktigt är redo för varandra än, därför gillar jag att hon har en utav tvillingarna så länge. Till dom som säger att dom är fula, då säger jag att smaken är som baken, delad ;) haha Även där så har jag förståelse för dom, nej de är verkligen inte de vackraste personer jag sett, men dom är charmiga, man har bara inte fått se det än, men jag tror och hoppas att de kommer få större plats i serien och då borde de flesta förstå varför man gillar dom!!<

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 634 visningar

Gillar