Teen Wolf - The End

Innehåller affiliate-länkar

Teen Wolf 6x20. Wolfs of War

Det känns så konstigt att denna serier nu är över! Visst den slutade relativt bra, jag hade förväntat mig att minst en av dem som jag gillar faktiskt skulle dö och jag hade inte blivit direkt förvånad om Scott faktiskt hade blivit blind. Så det gick faktiskt över förväntan. Dom van kriget eller kriget är väl inte helt slut, men dom tog hem en viktig del.

Det som dom gjorde bra är också att det inte var någon typ av chliffhanger eller ett jobbigt slut som man inte riktigt vet hur man ska hantera. Jag gillar helt enkelt inte för öppna slut på serier.

Det som jag faktiskt hade velat se mer av är det personliga, Stiles kom tillbaka och hade en mindre personlighet än vanligt, det kändes som att de försökte få in för mycket i ett avsnitt. Dock fick vi ju se han och Dereks veraton av FBI scenen vilket var ganska underhållande! Det är något när man följt karaktärer i 6 säsonger så vill man ha något mer några mer ord eller något! Framför allt mellan Stiles och Lydia som varit mitt stora ship i denna serien sen säsong 1, dock räddade Stiles avundsjuka det lite när hon kramade Jackson. Vi har också Scott och Maila som de verkligen har byggt på de senaste avsnitten och jag gillar det, men något mer borde vi väl kunnat få än en ynka kyss….

Över lag är detta en jätte bra serie med sina toppar och dalar och även om jag hade velat ha mer i detta avsnittet så är det ändå ett helt okej slut på serien.

#teenwolf #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer