Switched at Birth 2x8. Tight Rope Walker

Jaha ännu ett avsnitt som inte var något att hurra över (jag är fortfarande deppig över Hart of dixie)

Men jag älskar Bay och Emmet scener. Bay det är dags att förlåta honom nu det har alla tv tittarna gjort också. Jag gillar tanken på Daphene och Noah mer och mer, jag gilade verkligen när hon fick han att inse att använda hörapparaten var en god ide. Ja det känns som att det är något där helt enkelt.

Toby såg till att skaffa tillbaka sin tjej och det ar bra det för det var kanske ett av dom löjligaste break upsen någonsin!

Sen har vi Regina och hennes alkoholproblem. Jag tänkte att det var lite för lätt för henne när hon pratade med Bay om allt hon skulle göra och så skulle hon bara bli bra typ direkt. Och självklart ringde hon inte sin sponsor, så nu blir det ännu mer drama runt Regina och hennes kära alkohol.

Sen ska dom lägga ner Carlton, seriöst dom borde anställa några mer och nya manusförfattare för att få igång serien, för nu tycker jag att Bunheads är väldigt mycket bättre en SaB och hade någon sagt det till mig för några veckor sedan så hade jag inte trott dom. Men nu har ju Bunheads blivit mycket bättre dom senaste avsnitten och det har inte SaB.<

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer