Sutis - Säsong 3

Jag fortsätter med att se om Suits och säsong 3 är inte min favorit i serien, det kändes som en säsong där dom behövde hitta en ny väg för att man orkar ju inte följa Mike och att han nästan blir upptäckt år efter år. Med det sagt så är jag inte så förtjust i att han faktiskt kommer byta jobb, men någon stans så kändes det också som att det behövdes. Jag gillar dock att Mike och Rachel känns lyckliga och stabila.

Harvey och Scotty försökte sig också på ett förhållande och jag är ganska glad över att dom gjorde ett försök, jag känner att det faktiskt var nödvändigt för att dom skulle kunna gå vidare. För det är ju inte någon hemlighet att jag är ett stort Darvey fan och vill absolut ha Harvey och Donna tillsammans, men någonstans finns det också en charm i uppbygganden för dom två.

Säsong 3 slutade med att en liten kris kring Mike och att han slutar och det ska Scotty också. Så jag ser fram emot vad som komma skall i säsong 4 även om jag har för mig att det var en säsong som jag inte var så imponerad av heller…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer