Supernatural Säsong 8

Nu är jag helt ikapp med supernatural och jag kan verkligen förstå varför säsong 8 kallades för the great 8! Denna säsongen har nog varit en av seriens bästa! Det är inte dåligt för en säsong 8. Supernatural håller överlag en ganska hög standard och är för mig en evighetsserie som kan hålla på hur länge som helst. Den kommer aldrig bli en favorit, men den gör en aldrig besviken och det är inte helt fel.

Denna säsogen handlade om att stängadörren till helvetet och Sam blev den utvalda för att göra detta, medans Crawley gjorde allt för att sabba för honom. Spännade slut också med att Sam valde att avbyta sitt uppdrag för att Dean fick reda på att Sam skulle dö om han fortsatte, Crawley hade ju nästan blivit mänsklig. Som tur är dröjer det inte så länge innan säsong 9 drar igång. Ska bli kul att följa Supernatural varje vecka!

Något annat som jag gillade var Flachbacksen när Sam levede ett vanligt liv. Man har fått se Dean göra det innan och nu Sam. Man kan ju inte låte bli att hoppas att killarna någon gång kommer att hitta någon, de kan ju fortfarande vara Hunters men att ändå få vara lyckliga är det för mycket begärt.

Nu har dom i alla fall ett hem, jag gillade the men of letters ställe och hoppas att det finns kvar i säsong 9. Det var så kul när Dean fixade sitt rum. Desutom är nog det stället ett bättre hem för hunters än vad Bobys hus var.

Två karaktärer som jag vill se mer utav i säsong 9 är Charlie och Kevin. Det behövs en stark kvinnlig karaktär som inte är ett kärleks intresse i denna serien. Kevin är bara ball :)<

 

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer