Supernatural Säsong 6

Säsong 6 går till stora delar ut på att leta reda på Sams själ som blev glömd i helvetet, när Castiel lyfte upp  honom där ifrån.

Säsong 6 börjar ca 1 år efter att den förra sluta och Dean har levt ett lugnt familjeliv med Lisa och Ben. Vilket han verkligen förtjänar, därför tycker jag också att det var så tragiskt när han bad Castiel att radera deras minne. Jag tillhör verkligen inte en utav dom som shipar Dean med Castiel eller Sam utan jag tycker att han, Lisa och Ben är en perfekt familj.

Jag tillhör också en utav dom som inte kan välja en favorit bror, jag gillar helt enkelt båda två, fast Sam utan sin själv var ju inte någon höjadre. Men för mig så är Sam och Dean och deras dynamik det som gör serien så bra. Deras små bråk snabba dialoger och kemi. Nu menar jag inte romantisk kemi, men jag tycker verkligen att de spelar på ett sätt som gör att man tror på att dom är bröder och det gillar jag.

Denna säsongen kan nog också innehålla ett av mina favorit avsnitt i serien som jag seriöst sitter och skrattar mig igenom. Nämligen det så dom handlar i en alternativ värld där de spelar två bröder i en tv-serie som heter supernatural. Jag älskar scenen då de är hemma hos Jared och Dean ser Ruby gå ner för trappan och sen inser att dom är gifta. (precis som dom är i verkliga livet, det har nu också kommit ut information om att dom väntar sitt andra barn tillsammans).

Supernatural är helt enkelt en riktig höjdar serie som håller hög standard och som inte blir sämre med tiden, utan snarare bättre! 
<

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 599 visningar

Gillar